Shërbimi Ndaj Klientit Vodafone Albania

Jeni duke kërkuar për Shërbimin ndaj klientit të Vodafone albania? Nëse përgjigja juaj është po, atëherë jeni në vendin e duhur. Këtu do të gjeni informacione për numrat e linjës së ndihmës Vodafone Albania dhe disa nga numrat e tyre.

Numri i linjës së ndihmës së Vodafone Albania është 140. Të gjithë klientët e Vodafone mund të telefonojnë në numrin 140 dhe klientët me kontratë mund të telefonojnë në numrin 149. Ata klientë që janë nga jashtë ose nuk kanë rrjet Vodafone mund të telefonojnë në +35569140.

Shërbimi Ndaj Klientit Vodafone Albania

ListContract UsersPrepaid Users
Numër Vodafone149140
Numër fiks069149069140
Jashtë Shqipërisë+35569149+35569140

Kodet e shkurtra SMS / Linja Ndihmëse për Vodafone Albania

Kodi i të gjitha shërbimeve*123#
Cilësimet e InternetitDërgoni “internet” në 136
Transferimi i kredisë147
Vodafone Call me Back144
Sekretare telefonike135
shërbimi i telefonatës së munguar138
linjë informacioni për kontratën145

Për çdo pyetje ose ndihmë online, klientët mund të dërgojnë postë në nakontaktoni@vodafone.com.

Last Updated: 9 months ago

Was this article helpful?
YesNo

Haider Ali

View posts by Haider Ali
I am a professional blogger and content writer. I like to write about Mobile phones, technology and Fiance News and Guides.
Scroll to top
Change Language